Bemutatkozás

Kedves Ferencvárosiak!

Sok szeretettel köszöntöm Önöket munkatársaim és a magam nevében is. Nem gondoltam volna, amikor gyerekkoromban beteg lettem és szüleim a Mester utcai rendelőbe hoztak, vagy amikor a Gát utcában szánkózás vagy biciklizés közben összetörtem magam és sebeimet itt látták el, hogy életem egy jelentős részében orvosa és vezetője is lehetek a Mester utcai rendelőnek.

Biztos vagyok abban, hogy nem vagyunk ismeretlenek az Önök számára, hiszen évente csak a Mester utcai szakrendelőben 200 ezer vizsgálatot és kezelést végzünk, így kerületünk minden egyes lakosa átlagosan négyszer megfordul intézményünkben.

Mit tudunk a kerület lakosainak nyújtani?

Mindazon vizsgálatokat és kezeléseket az összes szakma vonatkozásában, melyekkel a betegségek megelőzhetőek, vagy azok ambuláns módon, kórházi felvétel nélkül kezelhetőek.

Miért bennünket válasszanak?

Mert a kerületi Önkormányzat az elmúlt közel 20 évben, amióta a Szent István Kórháztól átvette a Mester utcai szakrendelő működtetését, jelentős mértékű anyagi támogatásával korszerűsítette, modern műszerekkel szerelte fel az intézményt, és folyamatosan biztosítja a színvonalas betegellátás anyagi feltételeit.

Ezen kívül rendelőt nyitottunk a Börzsöny utcában, az Ifjúmunkás utcában Mozgásszervi Centrum várja betegeinket, három éve működik az Egynapos Sebészeti Centrumunk, évi
többszáz műtétet végezve. 10 éve jár a Ferenc-busz (281-es), mely a Ferencvárosi Önkormányzat jóvoltából a József Attila lakótelepet köti össze a Mester utcai szakrendelővel.

Kik várják Önöket?

Az alapellátásban és a szakorvosi ellátásban hosszú, döntő többségében több évtizedes kórházi tapasztalattal rendelkező háziorvosaink, szakorvosaink és asszisztenseink
hozzáértéssel, szakértelemmel, a legújabb vizsgálati és kezelési lehetőségek ismeretével rendelkeznek.

Ha egészségüket meg kívánják őrizni, vagy betegségükből gyógyulni akarnak, kérem, bizalommal forduljanak hozzánk, felkészült szakmai ismeretekkel, hozzáértéssel állunk az Önök rendelkezésére.

 
img 1088

Dr. Kovács József
ügyvezető igazgató, urológus-sebész, klinikai onkológus főorvos