Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás, Üzemorvosi elláttás

Tisztelt Ügyvezető Úr/Hölgy! Tisztelt Leendő Partnerünk!

Mint felelős vezető, bizonyára Ön is tisztában van vele, hogy a 89/1995 (VII.14,, VII.25.) Kormányrendelet, a 27/1998. (VII.25.) NM., illetve a 33/1998.(VI.24.) NM.  rendeletek alapján az Önök cégénél is előírás a munkaalkalmassági és üzemorvosi biztosítás megléte bármilyen tevékenység végzéséhez.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. mindenre kiterjedő egészségügyi szolgáltatásai közül a foglalkozás-egészségügyi szakrendelő szolgáltatását. Intézetünk közel 50 éve áll a betegek szolgálatában, és 1993 óta végzünk foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat, illetve biztosítunk folyamatos üzemorvosi ellátást. A szolgáltatást ellátó orvosaink belgyógyászati és üzemorvosi szakképesítéssel rendelkező kiváló szakemberek. Intézetünk dolgozói rendelkeznek minden szükséges szakképesítéssel az Önöknek ajánlott szolgáltatások törvényes elvégzéséhez.

Miért válasszanak minket?

  1. Mert folyamatos üzemorvosi ellátást biztosítunk.
  2. Mert figyelemmel kísérjük, hogy az Önök alkalmazottainak meddig érvényes a munkaalkalmassági engedélye, és figyelmeztetjük Önöket erre annak lejárta előtt.
  3. Mert egy helyszíni szemlét követően a „Kockázat és Értékbecslés véleményezést” ellenjegyezzük.
  4. Mert mi térítésmentesen biztosítjuk a munkakörhöz esetlegesen szükséges vakcina vagy oltóanyag beszerzését (nem az oltóanyagra értendő) és beadását.
  5. Mert rendelési időnk lehetővé teszi, hogy munkavállalójuk a munkaidő lejárta után is ellátogathasson hozzánk, így nem feltétlen szükséges szabadnapot kivennie.  (K-Sz 7:30 – 19:30; P.: változó)
  6.  Mert szakrendeléseink mind tömegközlekedéssel, mind pedig gépjárművel könnyen megközelíthető helyen, a Ferencváros szívében (1095 Budapest, Mester utca 45.) állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Áraink* az összes fenti szolgáltatást magukban foglalják, amelyek a következők:
*Nagy létszámot foglalkoztató cégek esetén a fenti árak tárgyalási alapot képeznek.

D kategória: bruttó 5.500 Ft fő/év
(kutatás-szervezési, kulturális, oktatási, egyéb adminisztratív tevékenységet végző),

C kategória: bruttó 7.400 Ft fő/év
(ipari, szolgáltató, kutató, számítástechnikai tevékenységgel kapcsolatos fizikai),

 B kategória: bruttó 9.000 Ft fő/év
(89/1995. Korm.rendeletben rögzített gazdasági tevékenységeket végző fizikai alkalmazottak).

Miért van szüksége Önöknek erre a szolgáltatásra?

  1.  Mert az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) ellenőrzi a munkakörökhöz kapcsolódó érvényes munkaalkalmasság meglétét és az üzemorvosi szolgáltatás folyamatosságát, melynek hiánya bírságot és a tevékenység felfüggesztését vonhatja maga után.
  2. Mert minden év február 15-ig az OMMF felé Önöknek is kötelessége lejelenteni, hogy mely szolgáltatónál van foglalkozás-egészségügyi szerződése, illetve minden ezzel kapcsolatos személyi változás is szintén bejelentés köteles 15 napon belül.
  3. Minden szervezetnek az üzemorvos által ellenjegyzett „Kockázat és Értékbecsléssel” kell rendelkeznie. Az üzemorvosi ellenjegyzés hiánya szintén büntetést von maga után.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, forduljon bizalommal a titkárságunkhóz, ahol bővebb felvilágosítást kaphat.

Elérhetőség

 Tel: Kedden és szerdán 14.00 - 17.00 között a 455-45-65

     

Bízva a mielőbbi együttműködésben,

img 1088

üdvözlettel

Dr. Kovács József

  ügyvezető igazgató

 

A szerződéskötéshez szükséges dokumentumok letölthetők:
 

PDF-Icon Szerződés
word Beutaló
word Beutaló időszakos
excel Alkalmazotti lista
word

Szerződés megkötéséhez

szükséges iratok